A3 Bedrijfskleding & Veiligheid, voor zichtbaar resultaat!

Ademhalingsbescherming

In een werkomgeving waar schadelijke stoffen, dampen of gassen kunnen voorkomen is bescherming van de ademhalingswegen een absolute noodzaak voor de gezondheid van het personeel. Daarom hebben we in ons pakket ook ademhalingsbescherming meegenomen. Naast stofmaskers heeft A3 Bedrijfskleding & Veiligheid tevens volgelaatsmaskers en halfgelaatsmaskers in het pakket.

Veiligheidshelmen

Onmisbaar in ons assortiment zijn de veiligheidshelmen voor hoofdbescherming. De gevaren op de werkplek kunnen tot ernstige verwondingen leiden. Enkele gevaren zijn:

  • Gevaren van verwonding door vallende-, omvallende of wegschietende voorwerpen of vallende stoffen dan wel stoten van het hoofd.
  • Gevaar te worden gegrepen door bewegende delen van een werktuig, machine, apparaat of installatie.

Gehoorbescherming

Op veel verschillende werkplekken hebben mensen te maken met een lawaaierige omgeving. In de industriesector geldt zelfs dat één op de twee werknemers er mee te maken heeft. Op zich is dit al vaak een oorzaak van hoofdpijn, vermoeidheid en stress. Als het gehoor lange tijd sterke trillingen moet verwerken moet het oor daar weer van herstellen. Krijgt ze daar geen gelegenheid voor dan treedt er gehoorverlies op. Dit verlies is blijvend en onherstelbaar wat ook weer zijn specifieke gevaren met zich meebrengt.

Soorten gehoorbeschermers

In ons assortiment hebben we gehoorbeschermers voor elk geluidsniveau. Inwendig gedragen gehoorbeschermers zoals oordopjes of otoplastieken en uitwendige gehoorbeschermers in de vorm van gehoorkappen.

Uitwendige gehoorbeschermers zijn verkrijgbaar met hoofdbeugel, nekbeugel, opvouwbare hoofdbeugel en met helmbevestiging.

Oogbescherming

Bescherming van de ogen is zeer belangrijk. In het assortiment zijn dan ook verschillende brillen opgenomen die stuk voor stuk een hoog draagcomfort hebben. De brillen zijn verschillend onderverdeeld:

Beschermbrillen

  • Voor lichte werkzaamheden of als bezoekersbril
  • Ruimzichtbrillen die worden ingezet bij bijvoorbeeld het werken met zuren en chemicaliën of in stoffige ruimtes.

Veiligheidsbrillen

Onder veiligheidsbril verstaan we een montuur of frame waarin, wel of niet verwisselbaar, een centrale ruit of twee glazen of lenzen zijn aangebracht. Deze brillen voldoen aan de EN-166 norm.

Contact

0572 - 39 40 57
0572 - 39 40 58
info@a3bedrijfskleding.nl

Vestigingen

Handelsweg 11-C
8152 BN Lemelerveld
Praamstraat 26
8102 HM Raalte

Postadres

Postbus 30
8150 AA Lemelerveld