A3 Bedrijfskleding & Veiligheid, voor zichtbaar resultaat!

image 2017 02 06In ons assortiment hebben we een compacte selectie van schoeisel afgestemd op vele uiteenlopende werkzaamheden. Dit assortiment voldoet aan de NEN-EN normering. Voor orthopedische aanpassingen wordt er een specialist van de schoenenfabrikant bijgehaald.

Mensen zijn verschillend, vormen en maten voeten eveneens. Dit betekent dat niet alleen veel verschillende modellen worden aangeboden, maar ook een zéér ruime maatvoering zodat voor ieder een veilige en mooie schoen voorhanden is. Elk model veiligheidsschoen moet niet alleen een eigentijdse uitstraling en een optimale veiligheid bieden, maar vanzelfsprekend ook een optimale persoonlijke pasvorm.

Aandacht voor details

Draagcomfort en veiligheid, twee begrippen die samengaan. In alle veiligheidsschoenen, voor alle werksituaties. Of het nu gaat om schoenen met stalen neuzen voor normale of natte werkomstandigheden, leren laarzen, lasschoenen, heavy-duty schoenen of dames veiligheidsschoenen. De aandacht voor details maakt onze veiligheidsschoenen bijzonder: voor wat betreft veiligheid, comfort én uiterlijk.

Contact

0572 - 39 40 57
0572 - 39 40 58
info@a3bedrijfskleding.nl

Vestigingen

Handelsweg 11-C
8152 BN Lemelerveld
Praamstraat 26
8102 HM Raalte

Postadres

Postbus 30
8150 AA Lemelerveld