A3 Bedrijfskleding & Veiligheid, voor zichtbaar resultaat!

D FX 1 BLACK CRACK THE FLOOR 1461250643Speciaal voor de winter is een aangepast kledingpakket nodig. Hierbij dient er rekening gehouden te worden met het feit dat men in de winter vaak meer kleding draagt dan ideaal is voor de werkzaamheden.

Als er actieve lichamelijke arbeid wordt verricht met wat te veel kleding aan, wordt men al snel vochtig door transpiratie. Het transpiratievocht wordt door het lichaam verdampt waardoor men het koud krijgt. Als dit vaker gebeurt dan zijn rug-/ spierklachten al snel een reden van ziekteverzuim. Het afvoeren van vocht/damp is mogelijk door speciale thermo onderkleding.

Goede thermo onderkleding absorbeert het vocht niet, maar transporteert het van de huid naar de volgende kledinglaag. Door bovenkleding te dragen met voldoende dampdoorlatend vermogen is het mogelijk om een pakket samen te stellen dat het droog en warm blijven van de gebruiker bevordert.

Voor het zorgvuldig samenstellen van uw kledingpakket kunt u A3 Bedrijfskleding & Veiligheid om advies vragen. Doordat wij diverse merken voeren heeft u een ruime keus, zodat altijd de meest ideale combinatie gevonden kan worden.

Contact

0572 - 39 40 57
0572 - 39 40 58
info@a3bedrijfskleding.nl

Vestigingen

Handelsweg 11-C
8152 BN Lemelerveld
Praamstraat 26
8102 HM Raalte

Postadres

Postbus 30
8150 AA Lemelerveld